Vink Makelaardij

Het team van Vink Makelaardij

Passie en drive! Dat is waarom Vink Makelaardij dit werk doet. We willen graag wat betekenen voor anderen. Makelaardij zien we namelijk echt als een dienstverlening. Het delen van kennis en het geven van begeleiding, daar is het ons om te doen (niet voor de poen). We willen jou op deze manier helpen bij het verwezenlijken van je droom. Want het matchen van huizen en zoekers, daar zijn we duidelijk goed in. We hebben ruim 25 jaar ervaring als NVM-makelaar. Met heel veel plezier trouwens. We begonnen Vink Makelaardij in 2012 omdat we graag onze eigen keuzes maken. We durven anders te zijn! We willen jou verrassen met ongekende service. Dat past bij ons. Past het ook bij jou?

Team

Het kloppend hart van Vink

Naast zijn passie voor makelaardij heeft Erik ook een passie voor de racefiets. In zijn vrije tijd rijdt hij dan ook heel West-Brabant en Zeeland door.
Erik Vink

NVM makelaar-taxateur

Wanneer ze even niet bezig is met huizen staat ze graag op de baan. Helma wordt namelijk blij van een leuke tennispartij.
Helma van Zwol

Assistent-makelaar

Karin zorgt er voor dat bij Vink alles op rolletjes loopt maar heeft liefde voor meerdere dieren. Haar vrije tijd brengt ze namelijk grotendeels door met het verzorgen van haar paarden.
Karin Elemans

Medewerkster binnendienst

Dankzij Marinda ligt de administratie van Vink er netjes bij, net als haar tuin. Marinda bloeit namelijk helemaal op tijdens het tuinieren.
Marinda Schouten

Medewerktster financiële administratie

Over ons

Het team van Vink Makelaardij

Dit is Vink Makelaardij. Vier personen met één formule. Namelijk het leveren van een verrassende service. Niet zomaar een woning aankopen of verkopen, maar toegevoegde waarde geven. Meedenken met jouw plannen, aandacht hebben voor twijfels of vragen, en alles op alles zetten tot jij op je plek zit. Daar komt Vink z’n nest voor uit!

Met verrassende service bijdragen aan de perfecte (woon)ervaring.

Maar er is natuurlijk meer te doen in het leven. Buitenshuis houden wij ons bezig met allerlei dingen die niets te maken hebben met makelaardij (we zijn net mensen). Ben je benieuwd? Natuurlijk. Het is toch ook fijn om iets meer van elkaar te weten? Erik heeft de meeste hobby’s van ons vieren. Hij houdt van oude auto’s en hij weet alles van The Beatles. Wielrennen doet hij er gewoon nog bij! Helma en Karin zijn ook sporters. Terwijl Helma haar backhand oefent op de tennisbaan, traint en verzorgt Karin haar eigen paarden. Marinda, die heeft groene vingers. In haar tuin komt ze helemaal tot rust. We zijn dus echte levensgenieters met z’n allen. Tsja, als je hard werkt moet je ook lol kunnen hebben. Dat is precies de reden waarom we onszelf 100% voor jou kunnen inzetten.

Kom jij ons team versterken?

Werkgebied

Omgeving Bergen op Zoom

Van de Grote Markt tot aan de Bergse plaat. Wij houden van deze omgeving. Vink Makelaardij is geboren en getogen in Bergen op Zoom. We zijn er geen vreemde vogels. Vraag ons gerust alles over het historische centrum. Maar ook over de woonwijken eromheen. We kennen ze door en door. Net als de appartementen aan de boulevard en diverse plaatsen in de buurt. Hier zijn wij thuis!

Reviews

Wat klanten over ons zeggen!

9,5

Makelaar kwam snel na contact te hebben gelegd, was duidelijk, en vriendelijk. Wat ik een enorm plus punt vind, is dat hij op een website (waar je in kan met je mail adres) alle reacties van de bezichtigingen kan bekijken + evt biedingen. De makelaar houdt je dus goed op de hoogte.

Dhr. von Hebel

9,0

Erik en zijn team zijn een enthousiast en gemotiveerd team. Veel kennis van de (lokale) markt. Wij zijn fijn begeleid en deskundig bij de verkoop van ons. Top makelaar !

Dhr. M. van Broekhoven

10

Erik heeft ons al eerder bijgestaan met de verkoop van ons vorig huis en aankoop van ons huidige huis en dat deed hij uitstekend . Hij luistert erg goed , is rustig en duidelijk en erg kundig . Geen vraag is hem teveel en hij doet erg veel om je huis zeer positief op de markt te brengen voor een goede prijs .

Dhr. Diepeveen

9,5

Erik en zijn Team werken zeer planmatig en accuraat. Het heeft ons een gevoel van vertrouwen gegeven dat je nodig hebt bij het maken van zo'n beslissing. Het vooraf gestelde plan is uitgekomen zoals besproken. De weg ernaartoe was plezierig door korte communicatie en suggestie's die aansloten bij onze verwachting.

Jero, Cin, Vig & Luc

10

Na ons eerste gesprek had ik direct een vertrouwd en positief gevoel. Ik hoefde niet na te denken, het was duidelijk voor mij met Vink durf ik het absoluut aan.

Mw. M,. Raad

Sponsoren

We steunen de verenigingen in onze stad.

Bergen Op Zoom heeft een bruisend verenigingsleven. Er is veel te doen op het gebied van sport en bewegen. Denk aan voetbal, tennis of jeu de boules. Laten we ook de Vastenavend niet vergeten. Een hele sport op zich, dat is zeker. Het voelt misschien vanzelfsprekend omdat wijzelf ook deelnemen aan verenigingen, maar dit soort organisaties vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Vink draagt er graag een steentje aan bij. Beter gezegd: sportverenigingen en maatschappelijke organisaties? Daar hebben wij wel spons-oren naar.

contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage