Je eigen zoekopdracht

Laat onze database het werk doen!

Hoe gaat het met de huizenjacht? Wil het aardig lukken of raak je vooral gefrustreerd? Dat laatste willen we natuurlijk niet hebben. Schakel daarom onze hulp in! Wij kunnen je helpen door een slimme zoekmachine te gebruiken. Jij vult je criteria online in en onze database doet de rest. Klinkt ideaal, vind je ook niet? Het is nog gratis ook!

Het werkt zo: je vult in waar je zoekt, wat de gewenste prijsklasse is, het aantal slaapkamers dat je nodigt denkt te hebben en eventuele andere woonwensen die je belangrijk vindt, zoals een tuin bijvoorbeeld. In het formulier laat je ook je contactgegevens achter. Vergeet je emailadres niet, want jouw inbox slaat binnenkort op hol. Tenzij je zoekopdracht niet realistisch is. In Bergen op Zoom staat geen paleis voor een prikkie te koop (voor zover wij weten).

Via een gratis zoekopdracht word je automatisch gematched met huizen die aan jouw woonwens voldoen.

Iedere keer dat een huis voldoet aan jouw voorkeur, ontvang je bericht. Of het nu een huis is dat Vink Makelaardij zelf in de verkoop heeft of dat van een concullega; de huizenmarkt weet jou te vinden. De rollen zijn nu dus omgedraaid! Je hoeft niet avondenlang door het aanbod in de regio West-Brabant te spitten. Maar je wacht geduldig af. En op het moment dat je een mail ontvangt, screen je zorgvuldig of het huis iets voor jou is. Is het raak denk je? Direct bellen is ons advies. Als je trouwens meer hulp kunt gebruiken, laat het vooral weten. We kunnen je begeleiden bij aankoop of helpen met de verkoop van je eigen woning. Onze ruime kennis van de huizenmarkt delen we graag met je. En een afspraak met een van onze makelaars is zo gemaakt. Zit je nog in de oriënterende fase? Kijk dan eens onder media. Daar geven we handige woontips. Succes met vinden!

Gratis zoekopdracht.
contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage