Een gratis waardebepaling

Daarmee schep je zekerheid!

Ben je een mooie woning tegengekomen? Wat leuk! Maar ook wel spannend. Want wat gebeurt er met je huidige woning? Nu het idee van verhuizen kriebelt wil je vast meer duidelijkheid hebben. Laten we eens bekijken wat wij voor jou kunnen doen! Vink Makelaardij komt graag langs voor een gratis waardebepaling. Benieuwd wat we precies doen?

We komen allereerst op bezoek. Zo krijgen we namelijk een goed beeld van jouw huis. Vink kijkt naar de indeling en de staat van het onderhoud. Misschien heb je wel energiezuinige maatregelen doorgevoerd. Vertel er gerust over. Dit draagt net als een verbouwing namelijk bij aan de woningwaarde. En hoe ziet de omgeving eruit? Zijn er faciliteiten in de omgeving zoals sportgelegenheden, scholen of winkels? We onderzoeken het. Net als recent verkochte huizen in dezelfde wijk. Door meerdere factoren bij elkaar op te tellen komen we tot een betrouwbaar prijsniveau. Deze actuele woningwaarde die wij berekenen is dus nauwkeurig, maar anders dan bij een taxatie niet bruikbaar voor het aanvragen van een lening.

“Een waardebepaling is ontzettend handig als je aan het oriënteren bent.”

Het resultaat van de waardebepaling werken we voor je uit in een verkoopadvies. Dit kun je gebruiken bij het nemen van jouw beslissing. We vertellen je ook gelijk hoe Vink Makelaardij de verkoop van je huis wil aanpakken. Het is dus echt een advies op maat. Wat overigens ook heel handig is als je nog aan het oriënteren bent. De waarde van jouw huis geeft namelijk een beter zicht op de mogelijkheden. En voor de duidelijkheid: je bent bij ons zo vrij als een vogel. Een waardebepaling is wat Vink betreft namelijk vrijblijvend en bovendien gratis.

Zoals je weet fluctueert de huizenmarkt ontzettend. Ook in Bergen op Zoom en de rest van West-Brabant. Er is veel vraag naar woningen en het kan zomaar zo zijn dat je binnen no-time verkoopt. Maar misschien is je huis toch minder waard dan je hoopt. Denk jij na over verkopen en verhuizen? Dan geven we je graag deze tip: een gratis waardebepaling schept zekerheid. Wacht niet te lang en kom in contact!

Afspraak maken
contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage