Je droomhuis aankopen

Dat doe je met een sterk team!

Samen aankopen? Daar haal je ontzettend veel voordeel uit. Door Vink als aankoopmakelaar in te huren kies je voor succes. Zoeken naar geschikte huizen is namelijk iets wat we al 25 jaar doen. We weten jou te matchen met je droomwoning. Plus we kunnen keigoed onderhandelen. Daardoor haal je qua budget het onderste uit de kan. En de kosten van aankoopbegeleiding verdien je dubbel en dwars terug. Benieuwd naar de details?

Eerlijk is eerlijk. Een huis aankopen is een heel karwei. En het is eigenlijk geen taak voor één persoon. Er zijn namelijk zoveel zaken waar je rekening mee moet houden. Zelfs als je met z’n tweeën bent of hulp krijgt van familie of vrienden, blijven er struikelblokken. Tijdens bezichtigingen krijg je bijvoorbeeld te maken met bouwtechnische zaken. Dat leuke huis dat zo fantastisch oogt heeft misschien wel een gebrek. Zijn er mogelijkheden voor verbetering of energiezuiniger leven? En is de vraagprijs eigenlijk realistisch? De verkoopmakelaar zal hier netjes antwoord op geven. Maar tegelijkertijd ook altijd de belangen van zijn of haar opdrachtgever vooropstellen. Zou het daarom niet fijn zijn als jij ook een sterk team achter je had tijdens het aankoopproces?

Je voelt je gesteund als iemand met vakkennis jouw belangen vertegenwoordigd.

Wees dus slim. Zorg dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Als NVM-makelaar hakken wij iedere dag met dit bijltje. We kennen alle kanten van het speelveld. Want huizen kopen, taxeren én verkopen is onze expertise. We hebben alle ins- en outs van de huizenmarkt in Bergen op Zoom en West-Brabant paraat. Het actuele aanbod kunnen we dromen. Maar we weten ook welke huizen er binnenkort in de verkoop gaan (bij onze concullega’s). Bovendien kunnen we huizen uitstekend naar waarde inschatten.

Kortom, wij nemen jou het regelwerk uit handen. Dat is een fijn gevoel toch? Jij geeft tijdens onze intake aan wat je woonwensen zijn. Vervolgens gaan wij uitgebreid op zoek via ons netwerk. Word jij blij van een van onze vondsten? Dan gaan we er voor!

Afspraak maken
contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage