Een nieuwbouwhuis kopen

Dat doe je met versterking!

Zelf de indeling en afwerking van een blanco huis bepalen? Misschien is nieuwbouw iets voor jou. Het biedt allerlei voordelen (zelfs als je twee linkerhanden hebt). Zoals modern wooncomfort en keuzevrijheid. Gelukkig worden er in West-Brabant regelmatig mooie projecten ontwikkeld. Vink Makelaardij is op de hoogte van nieuwbouwprojecten en brengt je zo in contact. Maar we staan ook graag naast je. Als onderhandelaar en deskundige. Wij kopen met je mee!

Of je nu interesse hebt in een bungalow, vrijstaande woning of appartement. Als je inzet op nieuwbouw ziet het traject er meestal als volgt uit: je bezoekt een of meerdere presentatieavonden van projectontwikkelaars in de regio. Laat het Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide of net zo makkelijk Steenbergen zijn. Aan jou de keuze natuurlijk. Ons werkgebied is West-Brabant en het eiland Tholen, dus we trekken er samen op uit. Tijdens zo’n kennismaking krijg je inzage in de bouwplannen. Er wordt gesproken over de kosten en de oplevertijd. Doen zich vragen voor? Wij voorzien je van advies en een ongezouten mening.

Een huis koop je vaak met je hart, niet met je verstand. Dus zorg voor versterking.

Zet ons maar eens flink aan het werk. Net als bij het aankopen van een bestaand huis, willen we graag weten wat jouw criteria zijn. Zo kunnen we kritisch meekijken naar het aanbod. Hoeveel ruimte zoek je en welke uitstraling moet de wijk hebben? Vind je duurzaamheid een speerpunt? Samen zetten we alles op een rijtje. Daarna gaan wij op zoek en start het traject zoals hierboven beschreven. Omdat de woning vaak nog gebouwd moet worden, bekijk je 3D-animaties. En dat is vrij abstract. Maar dankzij onze ervaring met bouwprojecten kunnen we bouwtekeningen verduidelijken. We bestuderen ook de bouwmaterialen. En belangrijk: we rekenen voor je uit wat nieuwbouw gaat kosten. Zie je het helemaal zitten? Dan gaan we er samen voor. We nemen de koopakte door en leggen deze aan je uit. Klopt alles? Tijd om te tekenen. Binnenkort trek jij in een splinternieuwe woning!

Afspraak maken
contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage