Je huis verkopen

Dit is hét moment

Een succesvolle verkoop? Daar is het een geweldig moment voor. Wij willen samen met jou voor de hoogst haalbare opbrengst gaan. Daarmee koop je namelijk veel prettiger terug. Hoe wij dat precies aanpakken? Vink heeft ruim 25 jaar ervaring als NVM-makelaar. We hebben dus alle tools in handen voor succes! *

Als startschot komt één van onze makelaars bij jou thuis langs. Zo leer jij Vink beter kennen en krijgen wij een goede indruk van jouw woning. We zijn benieuwd naar je plannen en luisteren aandachtig naar je wensen. Wil je liever geen bord in de voortuin (of zelfs een stille verkoop?) dan kan dat uiteraard. Tijdens ons bezoek voeren we ook een waardebepaling uit. Het vormt de basis voor ons verkoopadvies, gevolgd door een dijk van een strategie.

Natuurlijk, Vink kan jou geen gouden bergen (Op Zoom) beloven. Wél een gunstige verkooprijs. De afgelopen twintig jaar zijn huizenprijzen tot ongekende hoogten gestegen. We weten er uit ervaring alles van. Er worden records gebroken. Zo ligt de gemiddelde woningprijs hoger dan ooit. En doordat overbieden eerder regel dan uitzondering is, kan jouw verkooprijs nog hoger uitvallen dan wij inschatten. Als je jouw overwaarde wil verzilveren is dit dus hét moment.

Heb je in het verleden tegen een goede prijs jouw huidige woning aangekocht? Dan heb je inmiddels flinke overwaarde opgebouwd. Zie het als mooie een zakcent bij terugkoop. Extra interessant als je ervoor kiest kleiner te gaan wonen (omdat de kinderen uit huis zijn) of als je vanuit Bergen op Zoom naar een regio verhuist waar de prijzen lager liggen.

Misschien ben je benieuwd waarom je het beste via Vink kunt verkopen. Lees in dat geval hier eens ons beoordelingen. We scoren gemiddeld een 9,5 op Funda dankzij prettige begeleiding en verrassende service. Dat zijn voor alle duidelijkheid niet onze eigen woorden, maar trots zijn er wél op! Net als het feit dat we onszelf de meest verkopende makelaar van Bergen op Zoom kunnen noemen.

Het belangrijkste onderscheid in onze werkwijze: we zetten ons volledig voor je in. Waarom? Niet omdat we gek zijn op huizen. Natuurlijk, we hebben grote passie voor dit vak. Maar we durven anders te zijn. Wij zijn gek op mensen. Ons doel is dat jij gelukkig wordt door een prachtig eindbod! Daarna vloeit er champagne. Wat denk je ervan, wil je samen eens praten over de verkoop van jouw huis?

* Pas op: Vink kan dromen waarmaken.

Afspraak maken
contact image

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op!

Waarom Vink?

Fluitend je huis verkopen
Verrassende service
De perfecte (woon)ervaring
YouTube etalage